ÜDVÖZÖLJÜK OLDALUNKON!Folytatás
1

Kereskedőknek

Kedves Partnereink!

Cégünk a nagykereskedelmi tevékenységet 2018. januártól szünetelteti. Garanciális szerviz szolgáltatásunk 2020-tól megszűnt.

2

Fogyasztóknak

Kedves Vásárló!

A Sonada Kft a Pierre Cardin babatermékek forgalmazását 2018-tól szünetelteti, és garanciális szerviz szolgáltatásunk 2020-ban megszűnt. 


3

Üzletlista

Termékeink megtalálhatók vagy megrendelhetők az alábbi üzletekben:

Használati tanácsok

Gyakori kérdések

- Kell-e karbantartani a multifunkciós babakocsi kerekeit?

- A multifunkciós kocsik pumpálható hátsó kerekekkel rendelkeznek, ezáltal a babakocsi a döcögős utakon is jobban rugózik, nagyobb kényelmet nyújt a babának. A pumpás kerekeket ugyanúgy kell kezelni, mint a bicikli kerekeit. Az első használat előtt pumpálja fel a hátsó kerekeket (1,5 - 2,00 bar nyomásra), és érdemes a nyomást kb. havonta ellenőrizni. Figyelem! A nem megfelelő keréknyomás miatt a babakocsi instabillá válhat, az első kerekek egyenetlenül terhelődnek, hosszabb távon a váz eltorzulhat, a  kerékbelső kilyukadhat. Ezekre a hibákra nincs garancia, de szervizünkben a javítás megoldható.

- Mit tehetek, hogy a babakocsim kerekei és fékei sokáig jól működjenek?

- A babakocsik kerekeiről időnként akár slaggal, vagy vízcsap alatt érdemes kimosni a lerakódott sarat, homokot. Szárazra törlés után nem árt egy kis kenőanyag használata: szilikon-sprayt vagy WD40-et ajánl a gyártó. Kérjük, ne használjon a babakocsi mozgó alkatrészeihez kenőolajat vagy zsírt, mert ezek még több por lerakódását okozzák. A beletapadt szennyeződés hosszabb távon kikoptatja a kereket és eltömíti a féket is.

- Nehéz lenyomni a sport babakocsi fékpedálját. Ez azt jelenti, hogy elromlott?

- Ha a fék nem működik jól első próbálkozásra, semmiképp nem szabad erőltetni. A kerék belső oldalán kis lamellák vannak, ha a kocsit picit előre-hátra tologatja, a kerék megfelelő helyzetében a fék könnyedén bekattan a helyére.

Legfrisebb hírek

Gyártóink

Pierre Cardin
BeBeGo
BabyZou
Coneco

Céginformáció

Szolgáltatásaink