Szerviz

Szervizünknek nincs állandó nyitvatartása, a lecsökkent számú javítási igény miatt már csak előzetes időpont egyeztetéssel tudunk javítást vállalni. Egyeztessen időponton velünk e-mailben.

A Sonada Kft Magyarországon a Pierre Cardin, BéBéGo, BabyZou és Coneco babatermékek hivatalos és kizárólagos forgalmazója és márkaszervize volt 2017-ig.

Szervizünkben az alkatrész készletünk függvényében vállaljuk a fenti márkájú babakocsik, autós ülések, hordozók, utazó ágyak, kenguruk, pelenkázó táskák, stb. szakszerű javítását. Eredeti, gyári alkatrészekkel dolgozunk. Csak a cégünk által beszerelt  alkatrészekre vállalunk garanciát. Vállaljuk használt Pierre Cardin babakocsik kerekeinek javítását, huzatok, kupolák cseréjét. Alkatrész készletünkről érdeklődjön e-mailben vagy telefonon.

Garanciális javítási igény esetén kérjük, forduljon ahhoz a kereskedőhöz, ahol a terméket vásárolta. A termék mellé minden esetben szíveskedjen csatolni a vásárlást igazoló nyugtát és az üzlet által kitöltött, eredeti garanciajegyet, ezek hiányában a javítás nem ingyenes.

Alkatrészek, huzatok rendelésénél a házhoz szállítás nagyobb csomagok esetén GLS futárral, előre utalással, kisebb csomagoknál postai levélként előre utalással történhet.
A GLS futár díja előre utalással is 2000,- Ft / alkatrész-csomag 2 kg-ig, a postai levél díja mérettől, tartalomtól függően változik.

Szervizes munkatársunk az alábbi elérhetőségeken áll rendelkezésre:

telefonügyelet: (csak munkanapokon 9.00 - 17.00 óráig)

+36 30 8499664

e-mail cím:

vakivaki71@freemail.hu
vagy
sonadaltd@gmail.com

címünk: Sonada Kft. 1201 Budapest Attila u. 60.Céginformáció

Szolgáltatásaink