Szerviz

Szervizünk nyitvatartása:

Minden hétfői napon 09.00-12.00 óráig
A többi munkanapon zárva.

Telefonügyelet (H-P):
  +36 70 5360001
                        

A Sonada Kft Magyarországon a Pierre Cardin, BéBéGo, BabyZou és Coneco babatermékek hivatalos és kizárólagos forgalmazója és márkaszervize.

Garanciális javítási igény esetén kérjük, forduljon ahhoz a kereskedőhöz, ahol a terméket vásárolta. A termék mellé minden esetben szíveskedjen csatolni a vásárlást igazoló nyugtát és az üzlet által kitöltött, eredeti garanciajegyet, ezek hiányában a javítás nem ingyenes.

Szervizünkben rövid határidővel vállaljuk a fenti márkájú babakocsik, autós ülések, hordozók, utazó ágyak, kenguruk, pelenkázó táskák, stb. szakszerű javítását, valamint  felújítását. Eredeti, gyári alkatrészekkel dolgozunk. Csak a cégünk által beszerelt  alkatrészekre vállalunk garanciát. Vállaljuk használt Pierre Cardin babakocsik kerekeinek javítását, huzatok, kupolák cseréjét. Alkatrész készletünkről érdeklődjön irodánkban.

Alkatrészek, huzatok rendelésénél a házhoz szállítás nagyobb csomagok esetén GLS futárral, előre utalással vagy utánvétes fizetéssel, kisebb csomagoknál postai levélként előre utalással történhet.
A GLS futár díja, utánvéttel és előre utalással is 2000,- Ft / alkatrész-csomag 2 kg-ig, illetve 2500,- Ft / babakocsi dobozolva (a dobozról a megrendelő gondoskodik). A postai levél díja mérettől, tartalomtól függően változik.

Szervizes munkatársunk az alábbi elérhetőségeken áll rendelkezésre:

telefon:

+36 70 5360001

e-mail cím:

vakivaki71@freemail.hu

sonadaltd@gmail.com

címünk: Sonada Kft. 1201 Budapest Attila u. 60.Céginformáció

Szolgáltatásaink