ÜDVÖZÖLJÜK OLDALUNKON!


Szervizünkben a lecsökkent számú javítási igény miatt nincs állandó nyitvatartás. C
sak előzetes időpont egyeztetéssel tudjuk ügyfeleinket fogadni.

Időpont egyeztetéshez írjon nekünk a sonadaltd@gmail.com email címre vagy hívjon minket a +36 308499664 telefonszámon.

Telefonügyelet: H-K-Sz-Cs-P  9.00 - 17.00 - ig.


Folytatás
1

Kereskedőknek

Kedves Partnereink!

Cégünk a nagykereskedelmi tevékenységet 2018. januártól szünetelteti.
Az általunk forgalmazott termékekre továbbra is vállaljuk a garanciát, szervizünk üzemel. Régebbi gyártású Pierre Cardin babakocsik javítását is vállaljuk, az alkatrész-készletünk függvényében.

FONTOS INFORMÁCIÓ szervizes csomagokkal kapcsolatban:
Kérjük partnereinket, hogy szervizes csomagot a címünkre csak előzetes telefonos egyeztetés után adjanak fel, mert csak a nyitvatartási időnkben tudjuk átvenni. Egyéb esetben a posta vagy futár visszairányíthatja a feladónak, az ilyen esetekért a felelősséget nem vállaljuk.
2

Fogyasztóknak

Kedves Vásárló!

A Sonada Kft jelenleg a forgalmazást szünetelteti, de Magyarországon sok kiskereskedőnél kaphatók a termékeink, ezekre továbbra is érvényes a garancia.
A termékek listájában megtalálhatók az utóbbi években forgalmazott termékeink.

Amennyiben Ön  Pierre Cardin, BéBéGo, BabyZou vagy Coneco márkájú babaterméket szeretne vásárolni, érdeklődjön a  mellékelt listában szereplő üzletek valamelyikében vagy a webáruházaknál (ld. a főoldalon található 3. sz. üzletlista).

3

Üzletlista

Termékeink megtalálhatók vagy megrendelhetők az alábbi üzletekben:

Használati tanácsok

Gyakori kérdések

- Kell-e karbantartani a multifunkciós babakocsi kerekeit?

- A multifunkciós kocsik pumpálható hátsó kerekekkel rendelkeznek, ezáltal a babakocsi a döcögős utakon is jobban rugózik, nagyobb kényelmet nyújt a babának. A pumpás kerekeket ugyanúgy kell kezelni, mint a bicikli kerekeit. Az első használat előtt pumpálja fel a hátsó kerekeket (1,5 - 2,00 bar nyomásra), és érdemes a nyomást kb. havonta ellenőrizni. Figyelem! A nem megfelelő keréknyomás miatt a babakocsi instabillá válhat, az első kerekek egyenetlenül terhelődnek, hosszabb távon a váz eltorzulhat, a  kerékbelső kilyukadhat. Ezekre a hibákra nincs garancia, de szervizünkben a javítás megoldható.

- Mit tehetek, hogy a babakocsim kerekei és fékei sokáig jól működjenek?

- A babakocsik kerekeiről időnként akár slaggal, vagy vízcsap alatt érdemes kimosni a lerakódott sarat, homokot. Szárazra törlés után nem árt egy kis kenőanyag használata: szilikon-sprayt vagy WD40-et ajánl a gyártó. Kérjük, ne használjon a babakocsi mozgó alkatrészeihez kenőolajat vagy zsírt, mert ezek még több por lerakódását okozzák. A beletapadt szennyeződés hosszabb távon kikoptatja a kereket és eltömíti a féket is.

- Nehéz lenyomni a sport babakocsi fékpedálját. Ez azt jelenti, hogy elromlott?

- Ha a fék nem működik jól első próbálkozásra, semmiképp nem szabad erőltetni. A kerék belső oldalán kis lamellák vannak, ha a kocsit picit előre-hátra tologatja, a kerék megfelelő helyzetében a fék könnyedén bekattan a helyére.

Legfrisebb hírek

Gyártóink

Pierre Cardin
BeBeGo
BabyZou
Coneco

Céginformáció

Szolgáltatásaink